YouTube

Afvallen met Kettlebell ?

Gemakkelijk Afvallen met Kettlebell

Super Vetverbrander

Super Vetverbrander

Is het mogelijk om met de Kettlebell snel en eenvoudig kilo’s kwijt te raken? Dit is een vraag die ik regelmatig hoor. Het antwoord hierop is duidelijk JA! De oefeningen met de Kettlebell zijn zeer effectief en zorgen ervoor dat je snel kilo’s gaat kwijtraken. Afslanken (of afvallen) met de Kettlebell kan dus heel goed. Let op: het is wel belangrijk om deze tips te volgen >>

  • Stel een realistisch doel

Een realistisch doel stellen is het belangrijkste in elke stap voor succes. Zowel voor persoonlijke ontwikkeling als in de sport. “Zonder Doel Kun Je Niet Scoren” zei eens een beroemd sportman. Te vaak zie je dat mensen plotseling ontzettend veel kilo’s willen verliezen. Een reden hiervoor is dat ze niet gelukkig zijn met de huidige situatie. De vormen van hun lichaam maakt hun ongelukkig en daarom willen ze veranderen. Dit is een goed voornemen maar zorg ervoor dat het wel haalbaar is. Niet is zo vervelend om ergens aan te beginnen en (weer?) niet af te maken. Daarom stel ik voor om een realistisch doel te stellen.

  • Zorg voor deskundige begeleiding

Deskundige begeleiding helpt je bij het maken van je keuze en het creƫren van succes. Iemand die weet waarover hij praat en al de nodige ervaring heeft bij het bereiken van je doel. Deze Personal Trainer is belangrijk om dat je met hem afspraken gaat maken en hij zorgt er voor dat jij ze gaat halen. Bij een terugval, en geloof me: die ga je krijgen, stimuleert hij je om verder te gaan, om niet op te geven. Hij geeft je aan waarom je bent begonnen en vertelt je hoe je verder kunt. Deskundige begeleiding is van belang voor succes.

  • Hou je aan het schema

Samen met je Personal Trainer ga je starten aan het trainingsschema met de Kettlebell’s. Je zult eerst moeten wennen aan deze oefeningen omdat het nog nieuw is. Begin daarom aan een aantal sets die je gemakkelijk kunt halen. Doe geen overhaaste dingen, ga niet overdrijven. Je lichaam zal daarop reageren en waarschijnlijk zul je spierpijn gaan krijgen. Dit is op zich een goed teken, althans indien het draagzaam is natuurlijk.

Door het schema te blijven volgen zullen je succes gaan ‘voelen’. En dat smaakt naar meer. Advies: start licht en bouw het geleidelijk op.

  • Combineer je oefeningen met een dieet voor maximaal resultaat

Een voedingsschema of dieet zorgt voor sneller resultaat. Je oude gewoontes gaan wijzigen is niet gemakkelijk. Misschien heb je al eens geprobeerd om af te vallen en lukte dit deels. Voor een korte periode was een aantal kilo’s kwijt maar ze kwamen weer super snel terug, en soms meer dan je kwijt was. Je oude eetgewoontes aanpassen vergt discipline. Ook hierbij kan een Personal Trainer je helpen en adviseren.

Door de oefeningen met Kettlebell te combineren met nieuwe eetgewoontes is het succes onvermijdelijk!

Wat is de ideale oplossing ?

Gelukkig is er een product op de markt die zowel voor mannen en vrouwen werkt. De combinatie van Kettlebell oefeningen en een dieet is het meest ideale concept om snel kilo’s kwijt te raken.

Jesse van der Velde heeft een prachtig product ontwikkelt waarbij je gegarandeerd succes gaat behalen. Hij heeft de maximale resultaten behaald met dit systeem.

Klik hier voor Kettlebell Workout Mannen

Klik hier voor Kettlebell Workout Vrouwen
Reacties zijn gesloten.