YouTube

Armoefeningen voor Vrouwen

Armoefeningen voor Vrouwen

Vrouwen hebben een andere spieropbouw dan mannen en dat zie je bijvoorbeeld bij de armen. Daar waar mannen, over het algemeen, snel en gemakkelijk spierballen opbouwen is dit vrouwen heel anders. Vrouwen kunnen last hebben van slappe armen waarbij de bekende ‘kipfilets’ te zien zijn. Wanneer je geen slappe armen wil en juist strakke armen wilt hebben is trainen met de kettlebell een uitkomst.

kettlebell armoefeningen

Personal Trainer of Sportschool ?

Steeds meer vrouwen willen graag werken en trainen om er goed en jonger uit te zien, maar waar haal je de tijd vandaan ? Je moet een abonnement nemen op de sportschool en daar heb je geen zin in. Een personal trainer die bij jou thuis komt is heel duur en misschien zelfs een beetje eng om een vreemde man in huis te halen. Toch zijn er goede mogelijkheden om te werken aan je lichaam, thuis en met een personal trainer op DVD.

Kettlebell Oefeningen voor Vrouwen

Op de DVD’s van Jesse van der Velde staan ontzettend veel oefeningen die goed zijn voor de armen. Zowel voor beginners als gevorderden kunnen met deze DVD workout starten en slim trainen, thuis in je eigen omgeving.

De kettlebell oefeningen worden heel goed uitgelegd door Jesse en voorgedaan door een vrouwelijke assistente. Ze doet de oefeningen een paar keer voor zodat jij heel goed kunt zien hoe de oefening moet en hoe jij deze oefening kunt nadoen. Op deze manier leer je goed en veilig om gaan met de Kettlebell.

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Voordelen van DVD Kettlebell Workout

Er zijn tal van voordelen om te trainen met de DVD Kettlebell Workout van Jesse. Zo heb je geen abonnementskosten voor de sportschool, die je toch niet gebruikt. Je traint op je eigen tempo en hoeft dus niet rekening te houden met een groep. Je traint op je eigen tijdschema want wanneer de DVD start begint ook jouw kettlebelltraining. En je bouwt heel snel een mooi lichaam omdat de kettlebell een uniek apparaat is dat voor iedereen is geschikt om te werken aan een mooi en gezond, slank lichaam.

 Klik hier voor meer Kettlebell Oefeningen 
Reacties zijn gesloten.