YouTube

Buikspieren

Buikspieren

Buikspieren trainen gaat heel goed thuis met de Kettlebell. De ‘ijzeren bol’ biedt veel mogelijkheden om in jouw privé omgeving oefeningen te doen voor het hele lichaam, dus ook voor de buikspieren. Wanneer je buikspieren wilt trainen is het goed om te weten hoe je dat het beste kunt doen want stel jij je nu voor hoe het zou zijn om strakke buikspieren te hebben zonder dat je naar de sportschool hoeft te gaan. Dat zou natuurlijk een mooi beeld geven, toch ?

buikspieren

buikspieren

Buikspieren en situps

Heel vroeger, echt heel vroeger toen wij nog niet zoveel wisten van de nieuwste techniek trainingen met de Kettlebell waren situps de beste methode om buikspieren te trainen. Echter dit is al lang niet meer de  beste manier. De veel gehoorde klachten waren nekpijn en onderrug pijn en met pijn bedoelen wij niet spierpijn maar echte zeurende pijn. En dat is niet de bedoeling, het is juist de bedoeling om jouw lichaam te activeren zodat het vet gaat verbranden op die plaatsen waar jij dat wenst.

Buikspieren trainen met de Kettlebell

Gelukkig is er nu ook een goede manier om buikspieren te trainen en kweken 🙂 Met de Kettlebell gaat dat razend snel en wanneer jij dat combineert met gezonde voeding geloof jij het zelf niet hoe snel het vet gaat verbranden door de Kettlebell. Zo zijn er hele eenvoudige oefeningen te doen met de Kettlebell zonder dat jij naar de sportschool moet gaan. Want stel je voor dat jij jouw eigen sportstudio thuis kan hebben zodat jij alle oefeningen kunt doen in de woonkamer of op jouw slaapkamer. Zodat jij bouwt aan jouw droomlichaam zonder dure abonnementskosten van sportscholen waar de personal trainer alleen maar wil dat jij nog vaker komt. Een eigen sportstudio bij jou thuis die maar slechts een paar kilo weegt en dan ook nog eens gemakkelijk is op te ruimen, zo’n sportstudio bedoel ik. Een sportstudio die jouw hele lichaam EN buikspieren kan trainen in een half uur per keer dat jij traint. Deze sportstudio heet de Kettlebell ! Is de kettlebell dan een wonderapparaat ? Nee natuurlijk niet; wanneer jij hem koopt om in de kast te leggen zal er niets veranderen. Wanneer jij de Kettlebell koopt om jouw lichaam te veranderen EN je gaat aan de slag met de tips en oefeningen van Jesse zul je veranderingen zien komen, snel en simpel.

Kom in actie en klik nu op deze link voor meer informatie hoe jij jouw buikspieren kunt trainen en kweken.
Reacties zijn gesloten.