YouTube

Buikspieren kweken met Kettlebell

Gemakkelijk Buikspieren kweken met de Kettlebell Oefeningen

Slimme sporters weten het al langer dat je met de oude ‘Russische’ bollen maximale resultaten kunt behalen. Op een snelle manier je lichaam veranderen kan nu eenvoudig. Dit heeft te maken met de vorm en mogelijkheden die de oefeningen met de Kettlebell bieden.

Buikspieren Trainen

Buikspieren Trainen

Door een eenvoudig schema te handhaven is het al mogelijk om snel enkele kilo’s af te vallen en voor altijd al kwijt te raken. Leeftijd is niet belangrijk voor het gebruik van de Kettlebell, gewicht van de ijzeren bollen wel !

Het is belangrijk om met een lichtere ‘Ketllebell-bol’ te starten zodat je het schema kunt volhouden. Jesse van der Velde (waarover we hier al vaker over schreven) heeft een perfect programma geschreven compleet met Kettlebell Oefeningen en Voedingsschema. Deze combinatie zorgt voor het snelste en beste resultaat.

Buikspieren trainen

Aangezien je de Kettlebell los gebruikt, dus niet als vast fitness apparaat, zul je veel meer spieren gaan gebruiken. Zowel bij de neerwaartse en opwaartse oefening wordt je hele lichaam gebruikt. Je buikspieren worden zeker niet overgeslagen ! De buikspieren en rugspieren zijn de belangrijkste spieren die als eerste ‘wakker’ worden.

Heb je al een getraind lichaam en wil je meer buikspieren kweken, dan is de Kettlebell helemaal super voor je schema. De kettlebell is te krijgen in verschillende kilo’s klassen en daarom voor iedereen apart te kiezen. Tevens biedt het hierdoor een mooie gelegenheid om te gaan ‘groeien’ naar een zwaardere kiloklasse.

Voor starters die hun lichaam willen veranderen maar nog niet wekelijks sporten is het programma van Jesse van der Velde helemaal aan te bevelen. Jesse is al vele jaren personal trainer en heeft al vele mensen geholpen bij het bereiken van hun ideale lichaam. Hierbij viel het hem op dat diegene die met de Kettlebell werkte de snelste resultaten boekte. Hierdoor is hij op onderzoek uitgegaan en dit heeft geresulteerd in een mooi Fitness Programma met heel veel Kettlebell Oefeningen.

Het programma is zowel voor mannen en vrouwen geschikt, getraind of startend. Geen probleem !

Klik hier voor de website van Jesse van der Velde het Kettlebelle Workout Programma
Reacties zijn gesloten.