YouTube

Buikspieroefeningen voor thuis

Buikspieroefeningen voor Thuis

Wil jij meer weten hoe je buikspieroefeningen voor thuis kunt vinden? Hier laat ik jou zien hoe eenvoudig het is om thuis buikspieroefeningen te doen zodat je snel vet gaat verbranden en werkt aan jouw ideale lichaam. In de video onder aan dit artikel legt Jesse meer uit hoe je met de Kettlebell thuis buikspieroefeningen kunt doen op de goede manier !

Buikspieroefeningen voor thuis met de Kettlebell

De kettlebell is in onze ogen de beste manier om thuis oefeningen te doen voor jouw hele lichaam, dus ook voor jouw buikspieroefeningen. De kettlebell is een handig ‘fitness studio’ voor jouw thuis dat slechts 15 cm doorsnede is. Hierdoor is het apparaat snel en handig op te bergen en weg te leggen. De kettlebell is dus altijd in de buurt, ook als de fitness school is gesloten ­čÖé Een ander voordeel van de Kettlebell is dat je er ontzettend veel verschillende fitness oefeningen mee kunt doen. Zo kun jij je hele lichaam trainen met slechts 1 apparaat, ga dat maar eens proberen in de fitness school met allemaal apparaten die slechts 1 tot 3 spiergroepen trainen.

Fitness training voor thuis

De reden waarom je zo snel kunt afvallen en vet verbranden met de Kettlebell komt doordat je met de Kettlebell je hele lichaam gebruikt. Het werkt als volgt; in een fitnessapparaat zit of lig je vast en trek of duw je aan het gewicht. Hierdoor krijgen slechts een paar spiergroepen aandacht en worden geactiveerd, de andere spiergroepen doen op dat zelfde moment helemaal NIETS ! Bij de Kettlebell werkt dit juist andersom; terwijl jij een oefening doet worden zoveel mogelijk spiergroepen geactiveerd doordat jij deze oefening los doet. Je lichaam zoekt continue naar balans en stabiliteit zodat ook andere spiergroepen mee moeten doen, ze hebben geen andere keuze. Op deze manier verbrandt je maximaal vet, ook rondom een probleemzone zoals de buik. Het gaat op deze manier dus veel sneller dan met traditionele fitnessapparatuur.

Snel buikvet verbranden

Zoals ik al uitlegde is de Kettlebell de ideale partner om snel vet te verbranden en weer een strakke buik te krijgen. Indien jij ook een strakke buik wil hebben en buikspieroefeningen voor thuis wilt ontvangen is het goed om te weten dat Jesse deze┬ásuper handige DVD serie heeft opgenomen waarin hij uitleg geeft hoe je het best kunt starten met de Kettlebell. Als bonus is er – tijdelijk – een speciale Turbo Vetverbrander DVD toegevoegd.

 

Klik hier voor meer informatie over de DVD serie met buikspieroefeningen voor thuis

 

 
Reacties zijn gesloten.