YouTube

Oefeningen Buikspieren

Oefeningen Buikspieren

Oefeningen buikspieren kun je thuis heel gemakkelijk doen met de Kettlebell. Deze privé sportstudio kan jouw hele lichaam snel en eenvoudig trainen en elke training duurt slechts ca. 30 minuten. Ook voor jouw buikspieren te trainen is de kettlebell ideaal en daarom zijn er ook zoveel oefeningen die geschikt zijn voor de buikspieren.

Buikspieren Oefeningen

Buikspieren Oefeningen

Oefeningen Buikspieren thuis

Thuis aan de slag gaan om betere en sterkere buikspieren gaat eenvoudig en simpel met de DVD serie van Jesse van der Velde. In deze unieke DVD box zitten een complete Kettlebell Training Workout met veel oefeningen. Speciaal om snel vet te verbranden is er een bonus DVD toegevoegd. Je hoeft dus niet meer naar een dure sportschool te gaan met een maandelijks abonnement waar je eigenlijk te weinig gebruik van maakt. Sterker nog; de sportschool rekent erop dat jij niet genoeg gaat komen en waarschijnlijk vergeet op te zeggen; zonde van je geld en investering. Dat is anders met een jouw eigen sportschool; de Kettlebell.

Oefeningen Buikspieren met Kettlebell

Thuis kun jij gemakkelijk met de kettlebell trainen, op tijden wanneer het jou uitkomt en niet volgens de openingstijden van de sportschool. Indien het jou beter uitkomt om ’s morgens te trainen dan train jij op dit tijdstip. Indien het jou beter uitkomt om ’s middags of ’s avonds te trainen ben je daar ook vrij in, geen enkele probleem. Heerlijk toch om zelf te kunnen bepalen wanneer en hoe vaak jij traint met de kettlebell.  Je pakt je eigen Kettlebell, duwt de gewenste DVD in de dvdspeler en bekijkt de oefening. Jesse geeft een hele goede en uitgebreide uitleg zodat jij thuis aan de slag kunt met de oefeningen, ook voor buikspieren.

Starten met Oefeningen Buikspieren

Wanneer jij snel wilt starten met het trainen van jouw buikspieren is de Kettlebell een super oplossing. De tips van Jesse zijn zeer waardevol zoals je snel zult merken wanneer jij de DVD serie nu koopt.

Klik hier voor informatie over DVD Kettlebell Workout met Oefeningen Buikspieren

 

 
Reacties zijn gesloten.