YouTube

Detox Kuur

Detox Kuur

Aansluitend op het artikel over Smoothie Maken kregen we steeds meer vragen over andere onderwerpen zoals Detox Kuur en Detox Dieet. Gelukkig konden we ook hiervoor terecht bij Marjolijn. Zij heeft het boekje geschreven over Smoothie Maken en weet gelukkig veel te vertellen over een 7 daags Detox Kuur.

Wat is een Detox Kuur ?

Een detox kuur zorgt ervoor dat jouw lichaam wordt ‘ongift’ van toxische stoffen. Wij krijgen dagelijks toxische stoffen in ons lichaam. Meestal zijn we ons hier helemaal niet van bewust. Dit lichaam beschermt ons, of beter gezegd jij, tegen toxische stoffen. Deze worden dan opgeslagen in onze vetreserves en niet verbrand ! Dus door het te beschermen ga jij geen vetverbranden! Andersom werkt het dus ook; zodra je een detox kuur doet ga je vet verbranden en dus afvallen.

Vetverbranden met een Detox Kuur

Detox Kuur

Detox Kuur

Hoeveel vet je gaat verbranden is vooraf natuurlijk niet te zeggen. Marjolijn geeft aan dat haar vetpercentage met 1,6 % zakte in 7 dagen tijd. Dit is een enorm verschil en dat is al snel een paar kilo per persoon. Klanten van personal trainer Jesse van der Velde verloren zelfs 1,9 % lichaamsvet ! Tel uit je winst. En dat in een paar dagen tijd, super !

Voordelen van een Detox Kuur

De grote voordelen van een Detox Kuur is dat je lichaam wordt gereinigd. Dat betekent automatisch dat een jojo-effect bijna niet voorkomt. Je lichaam is weer schoon en gaat proberen dat zolang mogelijk vol te houden. Een ander voordeel is dat je direct resultaat zult merken, elke dag opnieuw. Je zult je fitter voeler, gezonder voelen en merken dat je meer energie krijgt. Ook je huid zal zich verbeteren waardoor je er jonger gaat uitzien.

Beste Detox Kuur

De beste detox kuur die wij kennen is die van Marjolijn Verkaik. Zij heeft een boek geschreven over een 7 -daagse detox dieet waarin jou alles wordt uitgelegd hoe jij het beste en snelste resultaat kunt krijgen.

Klik hier voor meer informatie over het Detox Kuur

 
Reacties zijn gesloten.