YouTube

Fitness Oefeningen

Fitness Oefeningen voor thuis

Steeds meer mensen willen thuis fitnessoefeningen doen. Maar hoe begin je ? In dit artikel geven wij je uitleg hoe je eenvoudig en veilig thuis fitness oefeningen kunt doen. Let er wel op dat je een goede voorbereiding treft en dat je ruimte rondom je heen hebt.

Fitness oefeningen met de Kettlebell

zoals je al weet zijn wij fan van de kettlebell. Dit is een ‘ijzeren bol’ die vroeger werd gebruikt bij Russische atleten om te trainen. Dit fenomeen is de laatste jaren steeds populairder aan het worden in België (en Nederland). Dit komt omdat de Kettlebell eenvoudig is in zijn gebruik en gemakkelijk voor iedereen om te hanteren.

Verschillende gewichten Kettlebell

De kettlebell is verkrijgbaar in verschillende gewichtsklasse. Jesse van der Velde is een personal trainer en geeft hier meer uitleg over de Kettlebell gewichten en oefeningen. Hij is zeer ervaren in het trainen met de kettlebell voor zowel mannen als vrouwen. In zijn serie Workout DVD legt hij netjes uit hoe je het beste de kettlebell kunt gebruiken door te demonstreren. Zo laat hij samen met zijn vrouwelijke assistenten de kettlebell trainingen en oefeningen perfect zien.

Fitness oefeningen thuis

Fitness oefeningen voor thuis is dus ideaal met de kettlebell. Je zorgt vooraf dat je ruimte rondom je heen hebt omdat de oefeningen met de kettlebell dit vragen (je zwaait veelal met het gewicht). Deze fitnessoefeningen zorgen ervoor dat je zeer snel (en veel) calorieën gaat verbranden, hierdoor zul je snel afslanken. Door regelmatig gebruik te maken van de fitnessoefeningen ga je snel resultaat zien.

Muscle Burns Fat

Deze Engelse kreet is waarheid. Indien je lichaam meer spieren aanmaakt zul je afvallen, zo eenvoudig is dat. Blijvend slank zijn is dus niet moeilijk mits je spieren gaat kweken. En dat lukt eenvoudig met de Kettlebell oefeningen. Je lichaam is de laatste jaren waarschijnlijk een beetje veranderd. Meestal komt dit omdat je minder bent gaan sporten en anders bent gaan leven. Eigenlijk weet jij dit ook wel en weet je ook wel dat je aan de slag moet wil je afslanken en fitter worden. Dus, waar wacht je op ?

Start nu met Fitness Oefeningen

 
Reacties zijn gesloten.