YouTube

Fitness Training

Fitness Training

Ben jij op zoek naar een ideale fitness training die je ook thuis kunt doen ? In dit artikel leg ik uit waarom de Kettlebell in onze ogen de beste Fitness training is voor thuis. Oja, voordat we het vergeten; de kettlebell is ideaal voor zowel mannen EN vrouwen die thuis willen trainen wanneer het hun uitkomt. Want zeg nu eerlijk; niemand staat te wachten op een duur fitness abonnement waar je geen gebruik van maakt, toch ? Nee, heerlijk thuis trainen wanneer het jou het beste uitkomt en in jouw vertrouwde omgeving.

Kettlebell Training

De kettlebell training is bekend geworden als de geheime trainingsmethode van de Russische topatleten. Zij trainden samen de met de beroemde Russische geheimagenten aan hun gehele lichaam met slechts 1 eenvoudige ijzeren bol. Deze manier van trainen bleek zo effectief te zijn dat ieder mens, ongeacht of je man of vrouw was met deze methode kon trainen. Onafhankelijk van jou huidige status op het gebied van fitheid, finesse en kracht is er een Kettlebell te vinden die voor jou geschikt is. Het zit namelijk als volgt; in diverse gewichtsklasse zijn de Kettlebells te krijgen. Zo kan elke vrouw en man zijn (of haar) ideale gewicht kiezen om te starten met trainen. Verder is de Kettlebell super snel op te bergen en is hij klein van formaat, een gemiddelde Kettlebell zal ca. 15-20 cm doorsnede zijn en hierdoor altijd snel op te bergen of in de hoek te leggen.

Kettlebell DVD Workout

Om het nog gemakkelijker te maken heeft Personal Coach Jesse van der Velde een super handige Kettlebell DVD Workout gemaakt waarop ontzettend veel oefeningen en trainingen te zien zijn. Door zijn vakkundige uitleg en het voorbeeld van de dames is de DVD een genot om te bekijken en stimulans om te starten met de fitness oefeningen.

 

* Klik hier voor informatie over de Kettlebell DVD Workout *

 

 
Reacties zijn gesloten.