YouTube

Kettlebell DVD

Kettlebell DVD Workout

Heerlijk thuis oefeningen doen met een DVD kan nu!

Jesse van der Velde heeft een complete serie DVD’s opgenomen die exact demonstreren hoe je de beste resultaten gaat halen. Jesse doet dit niet alleen en heeft de hulp ingeschakeld van enkele vrouwelijke deelnemers die vervolgens de oefeningen voordoen. De DVD’s zijn professioneel in een studio (fitnessruimte) opgenomen. Het beeld is helder en het is opgenomen in HD-kwaliteit (High Definition). Het geluid is duidelijk zonder kraak zodat je alles goed kunt horen wat er tijdens de oefeningen wordt verteld. Eigenlijk is er niets negatiefs te melden over de Kettlebell DVD serie van Jesse.

De voordelen (zoals ik ze heb ondervonden):

professionele begeleiding van een ervaren Personal Coach

online coaching (gratis als bonus, werkt zeer stimulerend!)

praktische volgorde van de DVD’s (jij bepaalt zelf welke DVD)

bonus DVD (20 Minuten Vetkiller DVD, superrrrrr)

thuis (heerlijk in privé omgeving de Kettlebell oefeningen doen)

– zelf de tijd bepalen (niet meer afhankelijk van openingstijden)

eenmalige investering (geen maandelijkse abonnementskosten)

 

Kettlebell DVD Workout

De complete Kettlebell DVD Workout serie wordt naar jouw huis gestuurd en wordt geleverd door een bode of koerier. Natuurlijk zit hier ook jouw Kettlebell bij, het gewicht van deze kettlebell (4, 8, 12 of 16 kilo). Jij kunt zelf kiezen welk gewicht je wilt bestellen.

Mijn advies is om een lichtere Kettlebell te kiezen om te starten. Dames: kies voor de 4 of 8 kilo Kettlebell. Heren; Indien je al meer dan een half jaar traint met gewichten (fitness) kun je de 12 of 16 kilo Kettlebell kiezen. Persoonlijk vind ik de oefeningen goed te doen, natuurlijk is het leuker om de oefeningen in eerste instantie met een lichter gewicht onder de knie te krijgen om vervolgens de trainingen en workout zwaarder te maken.

5 x Workout DVD

De serie bestaat uit 5 DVD’s met verschillende oefeningen. De Kettlebell oefeningen hebben een logische opbouw en zijn aangepast naar ervaring en moeilijkheid. Het is leuk om naar Jesse te kijken en je hoort hoe hij enthousiast deze oefeningen uitlegt. De dames op de DVD’s hebben zichtbaar plezier en je ziet perfect welke spieren ze gebruiken tijdens de oefeningen. Met name de bonus DVD “20 minuten Vetkiller” is mijn favoriete DVD. Indien je een keer weinig tijd (of zin…) heb om langer de Kettlebell oefeningen te doen kijk naar Jesse op deze DVD. Deze DVD zorgt voor verrassende oefeningen die ik nog nergens heb gezien, en het resultaat mag er zijn!

Kijk hier voor meer informatie over de

KETTLEBELL WORKOUT DVD

 

.

Reacties zijn gesloten.