YouTube

Kettlebell Bestellen

Kettlebell Bestellen

Wanneer je van plan bent om online een kettlebell te gaan bestellen lees dan eerst dit artikel met tips over kettlebell kopen. Te vaak worden dezelfde fouten gemaakt als iemand een kettlebell gaat bestellen online waardoor men blessures opdoet en vervolgens gaat stoppen met de kettlebell training.

Kettlebell Bestellen

Kettlebell Bestellen

Kettlebell Kopen

Steeds meer mensen zien de vele voordelen van het trainen met de kettlebell, en terecht ! De kettlebell is een super machine als het gaat om effectief trainen om slanker en fitter te worden. Het is een super vetverbrander voor zowel vrouwen als mannen. Je ziet de “love handles” vanzelf verdwijnen ! Maar….

Het kopen van een kettlebell gaat tegenwoordig heel simpel; er zijn verschillende websites die kettlebells aanbieden en soms heb je zelfs kettlebell te koop bij supermarkten of winkels zoals de Aldi of de Action.

Wat is dan het probleem ?

Kettlebell Kopen Gewicht

In eerste instantie weet men niet welk gewicht men het beste kan kopen. Ze kopen een kettlebell, gaan vervolgens op Youtube op zoek naar trainingsvideo’s en men begint. STOP FOUT !

Er zijn al veel verhalen bekend dat deze mensen zich snel kunnen blesseren.

Het kopen van een kettlebell is heel persoonlijk en daarom moet je het juiste gewicht hebben dat geschikt is voor jouw trainingsdoeleinden.

Kettlebell Kopen Gewicht Tips

  • 8 kg voor vrouwen
  • 16 kg voor mannen

GA PAS NA ENKELE MAANDEN OVER NAAR EEN ZWAARDER GEWICHT !!!

Ik kan het niet genoeg blijven herhalen; begin met een gewicht dat bij jou past en start met de juiste oefeningen. Pas wanneer jouw lichaam niet meer wordt geprikkeld door de oefeningen kun je de beslissing maken om een zwaarder gewicht te kopen.

Een andere (zeer belangrijke) tip is dat je ervoor kiest om goede instructies te krijgen van iemand die deskundig is en veel ervaring heeft met trainingen geven met de kettlebell. Jesse vd Velde is iemand die – speciaal voor mensen die willen trainen met de kettlebell – een zeer mooie DVD box heeft gemaakt.

Alles is heel duidelijk gemaakt met goede instructies en tips hoe jij de training goed kunt doen. Als bonus is er een speciale DVD bijgevoegd met de titel: SUPER VETVERBRANDER.

Deze krijg je dus wanneer je de Workout DVD’s koopt INCLUSIEF jouw eigen Kettlebell !

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

 
Reacties zijn gesloten.