YouTube

Kettlebell Kopen Tips

Tips bij Kettlebell Kopen

Ben jij voornemens om een Kettlebell te kopen?

Graag wil ik je meer vertellen over de Kettlebell zodat je een eventuele miskoop kunt voorkomen. Te vaak wordt fitness apparatuur gekocht zonder goede begeleiding. Het resultaat hiervan is dat deze aankoop dan ergens in een hoek wordt gelegd en dat is zonde. Het is belangrijk om een goede coaching te krijgen bij het aankopen van de Kettlebell.

Personal Coach bij het kopen van een Kettlebell

Het klinkt gek maar het is zeker mogelijk om een Personal Coach te krijgen bij de aankoop van een Kettlebell. Deze privĂ©-trainer zorgt ervoor dat je een goede start maakt bij het in gebruik nemen van deze ‘ijzeren bollen’. Met name bij het starten met een Kettlebell is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de voorbereiding goed is. Ik bedoel hiermee te zeggen dat je moet oppassen voor blessures etc. Iemand die ervaring heeft met de Kettlebell en een ervaren fitnesscoach is kan ervoor zorgen dat jij een goede start krijgt. Hierdoor zal je veel plezier krijgen in de oefeningen met de Kettlebell. Nu is het mogelijk om een “personal coach” te krijgen via deze DVD-serie. Op deze DVD’s zie je een zeer ervaren Fitness Coach je de exacte instructies geven zodat de beste start kunt krijgen.

DVD Serie Kettlebell

De voordelen van deze DVD serie zijn o.a.

– praktische oefeningen

– geschikt voor mannen EN vrouwen

– geschikt voor starters en gevorderden

Kettlebell oefeningen doen wanneer het jou uitkomt

– GEEN maandelijkse abonnementskosten

– Snelle start

– voorkoming van blessures

(Kijk Hier Voor de Kettlebell DVD Serie)

De oefeningen op deze DVD’s bestaan o.a. uit Warming UP, Streching, Hardcore Abs, Cooling Down etc.

De presentatie op de serie is zeer toegankelijk en er wordt zeer duidelijke uitleg gegeven over de oefening, het doel van de oefening en de uitvoering van de oefeningen met de Kettlebell.

 

 
Reacties zijn gesloten.