YouTube

Kettlebell Oefening voor de Buik

Kettlebell Oefening voor de Buik

Er zijn veel oefeningen met de kettlebell mogelijk die geschikt zijn om te werken aan je ‘buikje’. Steeds meer mensen ondervinden hinder van een dikkere buik. Dit komt enerzijds door het slechte of vele eten en anderzijds door te weinig sporten. Kettlebell oefeningen voor de buik is dan een goede oplossing.

Kettlebell oefeningen voor thuis

Je kunt heel eenvoudig dagelijks of meerder keren per week thuis oefening

en doen met de kettlebell. De kettlebell is in de tussentijd eenvoudig op te ruimen omdat deze weinig plaats in beslag neemt. Je legt de ijzeren bol gemakkelijk in een kast of rek zolang je hem niet nodig hebt.

Zodra je wilt starten met kettlebell oefeningen thuis zorg er dan voor dat je voldoende ruimte rondom je heen hebt. Je zult merken dat je gemakkelijk met de kettlebellbol gaat ‘zwaaien’ en een ongelukje zit in een klein hoekje en is snel gebeurt. Dus pas daar voor op.

De oefeningen die Jesse van der Velde doet op zijn DVD workout zijn heel eenvoudig en praktisch toe te passen voor thuis. Sterker nog de DVD serie is daarvoor gemaakt. Dus jij kunt meteen starten met een simpele kettlebell oefeningen voor je buik. Je doet deze oefeningen dan thuis, zonder extra kosten voor de fitness- of sportschool.

Kettlebell oefeningen op DVD

Zoals gezegd bevelen wij de DVD serie aan van Jesse van der Velde. Hij is een bekende personal trainer die al voor veel mensen het verschil heeft gemaakt tussen een dikke buik en een slank lichaam. Zo heeft hij al diverse boeken geschreven over gezonde voeding maar vooral zijn Workout DVD zijn alom bekend in Belgiƫ en Nederland.

Bestellen gaat als volgt: je gaat naar zijn website en besteld daar de Kettelebell naar jouw keuze. In dit pakket zitten de DVD’s ingesloten compleet met instructievideo en infopakket. Het complete pakket wordt door de postbode bij jou thuis bezorgd in een neutrale verpakking.

Starten met Kettlebell Oefeningen voor de Buik

Zodra je het pakket hebt ontvangen kun je starten met de kettlebell oefeningen. Je zult merken dat de uitleg van Jesse zeer goed is, hij neemt alle tijd om ervoor te zorgen dat jij de informatie over de kettlebell training goed zult begrijpen. Alleen op die manier kun je de kettbell oefeningen goed uitvoeren en succesvol werken aan een gezond en slank lichaam.
Reacties zijn gesloten.