YouTube

Kettlebell Oefeningen Vrouwen

Kettlebell Oefeningen Vrouwen

Indien jij op zoek bent naar Kettlebell Oefeningen voor Vrouwen heb jij het nu gevonden ! In dit artikel laat ik je zien welke Kettlebell Oefeningen speciaal voor Vrouwen ideaal zijn om te werken aan hun lichaam. De kettlebell is ideaal om thuis te werken aan een gezond en slank lichaam en staat bekend als echte Vetverbrander, ook op de bekende moeilijke zones: Billen, Buik en Dijen.

Kettlebell Oefeningen Vrouwen Thuis

Een groot voordeel van de Kettlebell is dat het een klein item is dat gemakkelijk is op te ruimen in een kast. Omdat een gemiddelde kettlebell slechts 15-20 cm doorsnede is kun je deze snel ergens in een kast leggen tussen alle trainingen door. Een ander groot voordeel van de Kettlebell is dat er ontzettend veel oefeningen mogelijk zijn voor het trainen van jouw lichaam thuis. Wij zijn gestopt met tellen toen we op de 100 oefeningen zaten tijdens het tellen (zowel voor mannen en vrouwen). En omdat de kettlebell leverbaar is in verschillende kilo klasses kan vrijwel iedereen vandaag starten met het trainen van het gehele lichaam, thuis in je eigen vertrouwde omgeving en zonder een duur abonnement bij een sportschool dat je toch niet gebruikt. En je kunt het thuis gebruiken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt in plaats dat het personal coach uitkomt.

Personal Coach Fitness

Over personal coach gesproken; stel je voor dat jij een personal coach zou hebben die op elk moment voor jou klaar staat. Iemand die weet waarover hij het heeft en jou kan bijstaan in het geven van tips en aanwijzingen hoe je het meeste haalt uit de kettlebell oefeningen. Of dat er iemand zou zijn die naar jouw huis zou komen om daar jou te vertellen hoe jij de opwarming moet doen, de kettlebell training doet en vervolgens ook nog eens tips geeft over de cooling down. Dat zou toch geweldig zijn, niet waar ?

Goed nieuws; Jesse van der Velde (Personal Coach)  heeft een geweldige Kettlebell Workout DVD serie gemaakt waarin verschillende Kettlebell Oefeningen staan opgenomen die jij op elk gewenst moment kunt afspelen via de DVD speler in jouw huis. Dus wanneer jij wilt trainen met de kettlebell en de oefeningen wil doen om een slanker en gezonder lichaam te krijgen is hij voor jou beschikbaar. De DVD serie bestaat uit een enorm aantal video’s in een logische volgorde die jou helpen met het creëren van jouw gewenste lichaam. Wanneer start jij met trainen ?

Klik hier voor meer informatie over Kettlebell Oefeningen Vrouwen

 
Reacties zijn gesloten.