YouTube

Oefeningen Kettlebell

Oefeningen Kettlebell

Er zijn tal van oefeningen mogelijk met de Kettlebell, ik heb laatst iemand horen zeggen:” 1000 oefeningen in 1 kettlebell ” en ik denk dat dit nog zelfs een kleine schatting is. Zodra jij aan de slag gaat met de kettlebell zul je merken dat alle oefeningen goed zijn uit te voeren en dat je versteld zult zijn hoeveel oefeningen er in 1 klein fitnessapparaat zitten. Wanneer jij start met de kettlebell is er geen ophouden meer aan en je lichaam zal snel gaan veranderen, geloof me.

kettlebell oefeningen voor mannen en vrouwen

Oefeningen Kettlebell voor Vrouwen

Steeds meer vrouwen zien de voordelen in van een kettlebell en gaan aan de slag met dit ‘wonderapparaat’ om vet te verbranden en weer een sexy lichaam te creeren waar ze trots op kunnen zijn. Het is ook zo gemakkelijk om een kettlebell in huis te hebben; het biedt alleen maar voordelen. Denk maar eens aan de trainingstijden; jij kunt elk moment van de dag starten met trainen want de kettlebell ligt voor je klaar te wachten in een hoekje van de kamer. Je hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden van een sportschool.

Starten met de Kettlebell

Wanneer je weer gaat starten met sporten is er altijd een hoge drempel om te nemen; je eerste keer in de sportkleding naar de sportzaal. Het lijkt wel alsof iedereen jou staat aan te gluren. Niet echt iets om veel zelfvertrouwen van te krijgen, toch ? Met de kettlebell heb je dat probleem niet; je start de DVD Workout in je eigen woonkamer en jouw eigen fitnessruimte is klaar om te sporten. Neem de ruimte zolang als je handen zijn in de breedte en hoogte en voila, dat is alle ruimte die nodig is om te starten met de kettlebell.

Vet verbranden met de kettlebell

Als de kettlebell ergens om bekend staat is het wel vet verbranden ! Het is eigenlijk ongelooflijk hoe het werkt want als jij slechts een paar keren per week een half uur de tijd hebt om de Workout DVD te bekijken zul je al jouw lichaam zien veranderen. Dus waar wacht je nog op? Start met het creëren van jouw sexy lichaam en verbrand je vet met de kettlebell oefeningen.

 
Reacties zijn gesloten.