YouTube

Kettlebell Training

Kettlebell Training

Kettlebell Training is waarschijnlijk de allerbeste training voor jouw hele lichaam die jij thuis kunt doen en deze training is snel en gemakkelijk uit te voeren door mannen en vrouwen. Omdat elke persoon zijn eigen gewicht kan kiezen is er voor iedereen een goede keuze bij. De gewichten van de kettlebell-bollen zijn namelijk zo ingedeeld dat zelfs starters en gevorderden sporters goed uit de voeten kunnen. Met de juiste instructies lukt het veel mensen om te starten met afvallen en vermageren, buikspieren te trainen en een gezonder lichaam op te bouwen. Andere voordelen zijn dat je een hogere en betere conditie krijgt en meer zelfvertrouwen opbouwt, want zeg nu zelf; iedereen wil er goed uitzien jij toch ook !

Kettlebell training thuis

Een ander voordeel van de kettlebell is dat de kettlebells niet veel plaats in beslag nemen, je kunt een kettlebell gemakkelijk overal plaatsen en opbergen. En wanneer jij zin hebt om te trainen haal je de kettlebell uit de kast, duwt de DVD in de dvdspeler en je bent klaar om te starten voor jouw eigen Kettlebell training met jouw eigen personal trainer bij jou thuis! Geen dure sportschool abonnementen meer nodig als jij op deze leuke manier gaat trainen want je hebt alles al bij de hand; kettlebell, dvd workout en personal trainer.

Personal Trainer

In de sportscholen is veelal een slechte begeleiding; je krijgt meestal in de eerste weken uitleg over de apparaten en daarna houdt het vaak al op. Alleen als je erom vraagt willen ze nog wel eens uitleg geven en dat is zonde want juist in die eerste weken is het juist belangrijk om goede uitleg te krijgen. Zo is het ook met de kettlebell training, een goede personal trainer geeft jou de nodige uitleg bij ELKE OEFENING voordat jij gaat starten. En dat is handig want om alles in 1 keer te onthouden is haast onmogelijk. Een goede manier van onthouden is aan de slag gaan met de kettlebell en blijven oefenen.

Kettlebell Training DVD

Jesse heeft een box samengesteld met hierop ontzettend veel verschillende oefeningen speciaal geschikt voor thuis te oefenen en trainen met de Kettlebell. Zo zijn er veel variaties mogelijk omdat de Kettlebell een training is voor het hele lichaam. Wil jij bijvoorbeeld vandaag de benen trainen dan kun je snel deze oefening opzoeken en de uitleg bekijken. Vervolgens start jou training en doe je simpel gezegd de training op jouw TV scherm na. Hetzelfde geldt ook voor oefeningen speciaal voor de buik, billen en borst, deze staan allemaal apart op de DVD serie, heel uniek. Al snel zul je merken dat jouw lichaam zal gaan veranderen, exact zoals jij dat wenst.

Klik hier voor de BESTE Kettlebell Training

 

 
Reacties zijn gesloten.