YouTube

Kettlebell voor vrouwen

Kettlebells zijn ook ideaal voor vrouwen

kettlebell training vrouwen

kettlebell training vrouwen

Als je kijkt naar een gietijzeren kettlebell in je sportschool dan zou je het gebruik ervan thuis je niet kunnen voorstellen. Het tegendeel is waar! Lees verder >>

Onderzoekers ontdekten dat mensen die wel 20 minuten met kettlebell workouts bijna 300 calorieën verbranden en dat is nog maar het begin. Als je de factor in de spieropbouw impact optelt (het aantal verbrande calorieën na het sporten als je lichaam herstelt de spiervezels),  zou je het effect kunnen vergroten met maximaal 50 procent.

Kettlebells hebben t.o.v. traditionele fitnessapparatuur nog meer voordelen. Hun gewicht wordt niet gelijkmatig gebruikt, zodat ‘stabilisator spieren’ harder moeten werken. Dit zorgt voor extra inzet van de verschillende spiergroepen zoals je schouders en rug, maar ook je kont, kern / midden en de armen. Sta niet verbaasd te kijken als je binnen 1 maand een paar kledingmaten minder moet kopen (sorry).

Kettlebell Workout

Er zijn verschillende Kettlebell trainingsvormen, oftewel workouts, te vinden. Wij vinden het belangrijk dat je het volgende advies in acht neemt:

– kies een goede Personal Trainer (iemand met Kettlebell ervaring)

– kies je juiste Kettlebell gewicht (start met een lichte kiloklassen om het vol te houden, je kunt altijd nog zwaarder nemen)

– kies je juiste intensiteit (1 dag trainen, 1 dag rusten is ons advies. Probeer dit eerst 6 weken consequent vol te houden)

– maak een realistisch plan (denk niet dat je binnen 1 maand je middelbare school lichaam weer terug hebt, geef je lichaam een paar maanden de tijd).

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Personal Trainer

Zoals je weet zijn wij fan van Jesse van der Velde. Hij is een bekende Personal Trainer met een unieke DVD Workout, speciaal voor de Kettlebell. Je kunt hiermee op elke niveau mee starten om een mooi en slank lichaam terug te krijgen. In deze video serie doet hij de oefeningen samen met enkele vrouwelijke modellen en neemt ruim de tijd om uitleg te geven.

De pakketten die Jesse aanbiedt zijn zeer ruim, zo is er voor iedereen wel een leuke gewichtsklasse te vinden. Met dit pakket heb je de eigen Personal Trainer in huis gehaald en heb je verder niets meer nodig behalve een paar meter om de oefeningen te doen.

Kettlebell Workout DVD

Je steekt de Workout DVD’s in een dvdspeler of laptop en volgt deze eenvoudige stappen op weg naar een beter lichaam. Gemakkelijker kan het gewoon niet, heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving. Dus geen sportschool meer, geen maandelijks (en vaak te duur) abonnementsgeld, geen wachttijden meer etc. Niks van dat alles; jij hebt nu je eigen Personal Trainer in je eigen sportschool, aan huis.

KLIK HIER VOOR KETTLEBELL VOOR VROUWEN  

.
Reacties zijn gesloten.