YouTube

Welke Kettlebell voor Vrouwen

Welke Kettlebell voor Vrouwen ?

Welke kettlebell moet je kopen als je een vrouw bent en je wilt starten met het trainen van de kettlebell ? Een hele goede vraag en belangrijk maar er is 1 vraag die nog belangrijker is dan het gewicht van de kettlebell.

Kettlebell voor Vrouwen

Gelukkig ontdekken steeds meer vrouwen het gemak van de Kettlebell en hoeveel (en hoe snel) succes ze ermee kunnen behalen. Het trainen met de Kettlebell zorgt ervoor dat je lichaam super snel vet gaat verbranden, meer spieren gaat opbouwen (vrouwelijke spieren) zodat je weer een mooi slank figuur gaat krijgen.

Toch kan het ook fout gaan en dan niet alleen bij de keuze van het gewicht van de kettlebell.

Het gaat er in eerste instantie om dat je de oefeningen met de Kettlebell correct uitvoert. Hiervoor is kennis nodig want een blessure heb je snel te pakken. Dit geldt ook voor andere sporten dus is de kettlebell hier niet anders.

Kettlebell foute keuze

Ik zie het veel om me heen; mensen die een Kettlebell kopen in een winkel en vervolgens aan de slag gaan met Youtube video’s. Ze gooien de kettlebell in de lucht en zwaaien er mee rond in de woonkamer. Oei !!!!

Het gaat erom dat je – zoals bij elke sportieve oefening – een goede uitleg krijgt van een ervaren trainer. Hij (of zij) weet wat er gebeurt met jouw lichaam bij elke beweging. Door je hierop de wijzen weet jij wat je moet voelen en hou jij jouw lichaam gezond houdt.

Jesse is een Kettlebell trainer en heeft hiervoor een speciale DVD Workout Box gemaakt met duidelijke instructies. Jesse is een zeer charmante personal trainer die duidelijke uitleg geeft aan de hand van praktijk voorbeelden in de vorm van video’s. Deze video’s zijn gemaakt met zijn vrouwelijke assistentes zodat je direct kunt zien wat er met een vrouwelijk lichaam gebeurt.

Ons advies is daarom om deze KETTLEBELL WORKOUT DVD te kopen en een keuze te maken voor een goed gewicht van de Kettlebell. Jesse heeft daar een goed overzicht voor gemaakt, hij is tenslotte de Kettlebell expert.
Reacties zijn gesloten.