YouTube

Kettlebell Workout DVD training

Kettlebell Workout training

Wil jij alles weten over de voordelen van Kettlebell Workout DVD training?

Welke voordelen zijn er bij trainingen met Kettlebell Workout DVD training?

Nu kan iedereen starten met het ontwikkelen van buikspieren en een gezonder lichaam! De trainingen van de Kettlebell zijn geschikt voor de leeftijd van 16 tot 72 jaar. En natuurlijk voor zowel voor mannen als vrouwen geschikt.
Dit komt doordat je werkt met verschillende gewichtsklasse, verdeelt in kilo’s. Er is dus altijd wel een Kettlebell die voor jou geschikt is.

De Kettlebelle Workhout DVD training is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Het grote voordeel hiervan is dat jezelf de meest gunstige tijd voor jou kunt inplannen. Je hebt slechts een half uurtje maximaal nodig om een volledige training te doen met de Kettlebell Workout DVD.

Er zijn verschillende oefeningen op de Kettlebell Workout DVD training:

  • stretch oefeningen
  • buikspier
  • benen
  • billen
  • armen

Stap voor stap groei je met deze dvd-serie mee en zul je merken dat je per week een sterker lichaam krijgt! De oefeningen worden rustig en van A tot Z uitgelegd zodat je precies weet waar je aan toe bent en waarom deze oefening belangrijk is.

Stel je het volgende voor; jij bepaalt wanneer je oefent. Je hebt dus niets te maken met de openingstijden van de sportschool of de trainer. De trainingen staan op de dvd, dus zodra de dvd begint start ook je oefening.

Train per week 2 tot 3 maximaal.

Om een maximaal resultaat te behalen is het belangrijk om NIET MEER dan 3 x per week te trainen. Dit heeft te maken met de herstelperiode van de spieren. Door voldoende rust te nemen zul je merken dat je meer resultaat boekt!

Inhoud van de Kettlebell Workout DVD trainingen

De eerste DVD is voor het vetbranden. Dit vetverbrandingsprogramma zorgt ervoor dat iedereen op zijn / haar eigen niveau kan starten met de Kettlebell Workout. Iedeen begint bij de basisoefeningen, zodra deze goed onder de knie zijn ga je verder met het vervolg.

Indien het al een tijdje geleden is dat je hebt gesport dan zijn deze trainingen niet te zwaar voor jou. Tenslotte bepaal jij je eigen tempo!

DVD nummer 2 is speciaal gemaakt voor de buikspieren. Omdat dit bij zowel mannen als vrouwen een ‘probleemzone’ is wordt hier veel aandacht aan gegeven. Dit zijn nieuwe oefeningen die perfect aansluiten op de eerste DVD. Met deze nieuwe stimulerende oefeningen ga je lekker verder op hetzelfde tempo. Natuurlijk wel iets intensiever.

Bonus DVD

De bonus dvd is een extra 20 minuten Workout. Deze is speciaal gemaakt om extra het systeem te activeren voor vetverbranden. Ook dit zijn weer NIEUWE OEFENINGEN t.o.v. de eerste 2 dvd die perfect aansluiten.

De derde DVD is gemaakt om de benen te trainen. Door je hele lichaam te gebruiken ga je heel snel vet verbranden en je benen zijn hierbij heel belangrijk. Je lichaamsvet zal gigantisch gaan dalen zodra je benen gaat trainen.

DVD nummer 4 is voor conditie en een totale body workout. Deze DVD heeft de Ultieme Oefening voor het hele lichaam. Nadat je de andere DVD’s hebt gezien kun je aan de slag met deze oefening die ervoor zorgt dat je hele lichaam met 1 oefening wordt getraind!

Klik op de afbeelding voor de Kettlebell Workout DVD

 

Reacties zijn gesloten.