YouTube

Kettlebell kopen

Kettlebell Kopen

Kettlebell kopen, de tips voor het kopen van Kettlebell ?

Kettlebell kopen en de tips, dit zijn een aantal zaken van belang omdat er nogal veel aanbod is. De hype rondom trainingen met de Kettlebell heeft ervoor gezorgd dat een aantal mensen ook de Kettlebell zijn gaan aanbieden. De kwaliteitsnormen van deze Kettlebell laat te wensen over.

Ok, je weet nu wat een Kettlebell is. Je hebt mijn andere tips gelezen op dit blog over de oefeningen en trainingen met de Kettlebell. Je weet dat het effectief is om aan de slag te gaan met de Kettlebell. Nu wil je starten en de Kettlebell kopen.

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Het allerbelangrijkste is de kiloklasse. Met welke kiloklasse Kettlebell wil je beginnen? Tevaak kom ik mensen tegen (vooral mannen) die starten met te zware kiloklasse. Het probleem hierbij is dat de oefeningen niet goed worden uitgevoerd. Natuurlijk; de eerste keren dat je de Kettlebell vast hebt gaat het nog wel. Echter na de ‘verzuring’  van je spieren – en geloof me dat dit snel kan plaatsvinden – gaan ze de oefeningen met de Kettlebell slecht uitvoeren.

Een oefening die je slecht uitvoert is een slechte oefening! Je gaat spieren overbelasten en hiervan kun je behoorlijk veel last gaan krijgen. Daarbij bestaat de kans dat je een hekel krijgt aan de Kettlebell, vanwege de pijnlijke ervaringen.

Dit hoeft absoluut niet te gebeuren! Begin met een lagere kiloklasse. Voer de oefeningen goed uit en ga later over naar een zwaardere kiloklasse. Het klinkt allemaal eenvoudig, maar geloof me als ik je vertel dat teveel mensen deze fout maken bij de keuze van Kettlebell kopen.

Tip: de originele Kettlebell komen uit Rusland en zijn verkrijgbaar in kiloklasse per 8 kilo.

Nu is er ook een serie te koop van 4 kilo! Deze is speciaal gemaakt voor dames en heren die – om welke reden dan ook – met lichtere kilo’s moeten starten.

Klik hier voor meer informatie over Kettlebell Kopen
Reacties zijn gesloten.