YouTube

Kettlebell Kopen Belgie

Kettlebell Kopen Belgie

Kettlebell kopen in Belgie is heel eenvoudig bij Jesse van der Velde. Hij is bekend geworden in Belgie (en Nederland) door de successen van zijn unieke DVD serie. Op deze dvdserie is een complete reeks van kettlebell trainingen en oefeningen gemaakt zodat iedereen thuis kan starten met de kettlebell en een gezond lichaam kan krijgen.

Kettlebell Kopen

De DVD serie is een compleet pakket waarbij alle oefeningen geschikt zijn voor mannen en vrouwen. Dat komt omdat Jesse iedereen vrij laat om te kiezen voor het gewicht van de Kettlebell zodat iedereen start met zijn ideale gewicht om vervolgens door te groeien naar meer weerstand en dus een zwaarder gewicht. Om goed te trainen is het dus belangrijk om met een gewicht te starten dat bij jou past. Het is beter om een lichter gewicht te kiezen en later door te stromen naar een zwaarder gewicht, al naar gelang jouw ontwikkeling. Koop daarom een lichte kettlebell (gewicht) en leer hoe het is om te trainen met de kettlebell.

DVD Workout België

Ook voor de mensen in België is het goed om te weten dat de DVD Workout verkrijgbaar is. De complete serie wordt samen met de juiste kettlebell bij jou thuis gestuurd zodat jij thuis kunt starten oefenen en trainen met de kettlebell. In een anonieme verpakking komt de postbode bij jou aan de deur om het bestelde pakketje af te leveren, super handig natuurlijk !

Zodra je dit pakket hebt ontvangen start je met de eerste DVD waarop Jesse jou uitleg geeft hoe jij moet trainen, dat is belangrijk omdat je anders blessures zou kunnen krijgen en dat willen wij niet, toch ? De Kettlebell DVD Workout is een complete workout bestaande uit verschillende DVD’s en een bonus DVD voor extra snel vet te verbranden. Dit werkt heel goed indien je snel wil afvallen rondom de buik.

KLIK HIER VOOR KETTLEBELL KOPEN BELGIE
Reacties zijn gesloten.