YouTube

Kettlebell Oefeningen Beginners

Kettlebell Oefeningen Beginners

Wil jij gaan starten met de Kettlebell en zoek je daarom oefeningen voor beginners? Hier, in dit artikel, geef ik jou tips hoe je snel en eenvoudig kunt wennen aan de kettlebel trainingen. Tevens zul je merken hoe fijn het is om te trainen met kettlebells om zo te werken aan een slank en gezond lichaam want tenslotte willen we allemaal er goed uitzien en ons goed voelen. Deze tips gaan jou daar bij helpen.

Kettlebell Oefeningen Beginners voor Thuis

Indien je starten met de Kettlebell is het goed om te weten dat er een DVD serie is die door een van de beste Personal Coach van België is gemaakt; Jesse van der Velde. Jesse is een expert op het gebied van trainingen met de Kettlebell is heeft deze Kettlebell DVD Workout serie speciaal ontworpen voor mensen die willen beginnen met de kettlebell. In het pakket zit namelijk ook een kettlebell naar keuze (kies je eigen gewicht) zodat je op de juiste manier kunt starten. In de serie laat Jesse zien hoe de oefeningen worden  gedaan en hij legt uit welke spiergroepen je gaan aanspreken. Daarna doet een van zijn assistentes de oefening voor terwijl Jesse erbij blijft uitleggen hoe de oefening het beste werkt. Op deze manier leer je al snel hoe je kunt oefenen met de kettlebell, ook al ben je pas begonnen.

Kettlebell Oefeningen

Even voor de duidelijkheid: de kettlebell is er voor iedereen. Daar bedoel ik mee: mannen en vrouwen. Juist heel veel vrouwen vinden de kettlebell een heerlijk ‘instrument’ om te werken aan het finetunen van hun lichaam. Want de probleemzones zoals billen, buik en dijen zijn bij veel vrouwen een hardnekkig probleem en kan gemakkelijk worden opgelost door te trainen met de Kettlebell. Bij mannen is het veelal buikvet wat extra aandacht verdient en gelukkig werkt ook de kettlebell hier uitstekend voor. Je kunt gewoon ontzettend snel buikvet (en ander vet) verbranden door de juiste oefeningen te doen met de kettlebell.

Klik hier voor meer informatie over Kettlebell Oefeningen Beginners

 
Reacties zijn gesloten.