YouTube

Vragen over Afvallen in 24 Uur

Vragen over Afvallen in 24 Uur

Er komen sinds het blogpost over Stefan Heurterre en zijn thuis fitness programma “Afvallen in 24 Uur” een aantal vragen binnen. We geven in dit artikel de antwoorden voor zover ze bij ons bekend zijn en welke ervaringen wij hebben met het programma. Voor diegene die niet weten waarover het gaat; Stefan Heurterre is Personal Trainer geweest in het verleden (ruim 500 mensen persoonlijk gecoacht) en heeft mensen geholpen bij het krijgen van een gezonder lichaam, een betere levensstijl en het verlossen van de ongemakken van een dik lichaam. Hij is gespecialiseerd in het verbranden van vet bij buik, billen en dijen. Hij heeft zowel mannen als vrouwen getraind.

Vragen over het thuis fitnessprogramma

1. Wat beloofd het programma ?

In het programma legt Stefan simpel uit hoe hij ertoe kwam om zo’n speciaal programma te maken. Doordat hij zelf een dikkerd werd met veel overgewicht was hij niet meer tevreden met zichzelf en besloot om zijn leven en lichaam te veranderen. Hij verteld op verschillende video’s wat hij doet en welke oefeningen hij aanbeveelt. Hierdoor kunnen zowel starters als gevorderden resultaat halen met zijn systeem.

2. Is het speciaal voor mannen of ook voor vrouwen ?

Het is geschikt voor allebei omdat de oefeningen voor zowel mannen en vrouwen zeer geschikt zijn. Hij heeft op zijn eigen site ook enkele ervaringen laten delen door deelnemers en ook hierbij zijn de resultaten echt verbluffend. Je hoort mannen en vrouwen die ervaringen hebben met zijn programma hoe het is gegaan en hoeveel zijn zijn afgevallen met deze unieke methode.

3. Is het programma ook geschikt voor starters ?

Op zijn eigen site is duidelijk te zien en horen (video’s) dat het programma zeer geschikt is voor starters. Het programma is verdeeld over een aantal weken en bevat slechts een paar oefeningen per week. De oefeningen duren niet langer dan ca. 30 minuten, dus dat is goed te doen voor iedereen die echt wil afvallen. Daar naast geeft hij ook hele eenvoudige voedingstips die niet moeilijk zijn of taai om vol te houden.

Klik hier voor meer informatie over “Afvallen in 24 Uur” 

Afvallen in 24 Uur Programma

Afvallen in 24 Uur Programma

 

 

 

 
Reacties zijn gesloten.