YouTube

Paleo Eten

Paleo Eten, wat is het ?

Mitchel van Duuren heeft Paleo in Nederland en Belgie groot gemaakt. Hij ontdekte het eten van Paleo recepten, en hoe snel je ervan kunt afvallen, tijdens een reis naar Amerika. Hij baalde ervan dat hij de laatste jaren gewicht was aangekomen, veel minder energie had en wilde – blijvend – afvallen. Dat lukte dankzij Paleo eten !

101 Paleo Recepten

101 Paleo Recepten

Wat is Paleo ?

Paleo eten is het eten van voedsel zoals onze voorouders dit deden. Dus zonder de luxe van het voorverpakte eten zoals je dit tegenkomt in de supermarkt. Puur en – zoveel mogelijk – vers eten. Denk dan aan:

  • vlees
  • fruit
  • groenten
  • noten

Mitchel van Duuren

Toen Mitchel een boek had gelezen over Paleo ging hij aan de slag. Hij ontdekte hoe eenvoudig en simpel de recepten werkten en viel zeer snel 10+ kilo af ! Het afslanken ging super eenvoudig en hij kon zijn gewicht vasthouden, dus geen jojo-effect meer.

Mitch Voor & Na Paleo Recepten

Mitch Voor & Na Paleo Recepten

Zijn omgeving merkte het ook op hoe snel hij was afgevallen en hoeveel energie hij had. Ze vroegen om een boekje te maken met Paleo recepten. Zo gezegd zo gedaan en Mitchel maakte diverse boeken over Paleo met Paleo Recepten die simpel en eenvoudig zijn te maken.

Dit zorgde ervoor dat Mitchel bekend werd met de boekjes over Paleo. Ook krijg hij media aandacht en zo werd hij gevraagd in verschillende tv-programma’s en weekbladen zoals RTL, Libelle, Flair etc.

Nu is Mitch de Paleo koning 😉 En het begon met zijn eigen zoektocht naar een goede en gezonde manier om af te vallen en energie te krijgen…..

Afvallen met Paleo Recepten

Als je een tijdje op zoekt bent naar informatie over afslanken weet je dat dit het beste lukt door 2 dingen te combineren:

  • meer bewegen
  • gezonder eten

Een ding is zeker; de combinatie van Workouts met Kettlebell en Paleo Recepten zal gegarandeerd ervoor zorgen dat je gaat afslanken en een strakker lichaam gaat krijgen.
Reacties zijn gesloten.