YouTube

Paleo Recepten

Paleo Recepten

Omdat afvallen het beste lukt hebben we gezocht naar de beste en meest effectieve recepten die ervoor zorgen dat je super snel vet gaat verbranden en afslanken ! Een groot probleem bij veel dieten is dat je te weinig energie krijgt. Je valt af maar bent ontzettend moe. Met Paleo Dieten is dit verleden tijd !

paleo recepten

paleo recepten

Wat is Paleo ?

Paleo bestaat al tientallen jaren maar is pas de laatste jaren in opkomst in Belgie (en Nederland). Er was geen speciale reden voor maar het was er gewoon niet. Totdat ook mensen hier Paleo gingen eten.

Paleo is gebaseerd op het eten zoals onze voorouders dit ook deden. Zij hadden niet de luxe om naar een winkel of supermarkt te gaan om hier het eten te kopen. Ze gingen op jacht om voedsel te hebben. Gelukkig hoeven we dat niet meer 😉

Met Paleo Recepten krijg je alle voedingsstoffen binnen die je dagelijks nodig hebt, maar ….. op een manier en verhouding die ervoor zorgt dat je het overtollige gewicht (lees vooral vet) kwijt raakt.

Paleo Recepten en Kettlebell

Zoals je weet zijn wij fan van workouts met de Kettlebell maar eerlijk is eerlijk; als je wilt afvallen is gezonder eten super belangrijk. Daarom adviseren wij Paleo Recepten te combineren met de Kettlebell Workouts. Je zal zien dat je nu nog sneller resultaat gaat krijgen en toch hou je alle energie over die nodig is !

Paleo Recepten Tips

Mitchel van Duuren is een Nederlandse jongen die Paleo heeft ontdekt toen hij in Amerika was. Hij had een aantal kilo’s overgewicht en wilde deze heel graag kwijt raken. Na het lezen van een boek over Paleo eten was hij verbaasd hoe eenvoudig het was om deze recepten te maken.

Nadat hij veel is afgevallen (ik geloof 11 kilo) kreeg hij vragen van vrienden en familie hoe hij het had gedaan. Dit resulteerde erin dat hij een boekje schreef met Paleo Recepten en het ging aanbieden via internet. Dit werd een super succes ! In artikel over Mitchel van Duuren – Paleo Recepten lees je alles over Mitchel van Duuren – de Paleo koning !

voor-en-na-mitch

 
Reacties zijn gesloten.