YouTube

Slank en Strak met Kettlebell

Slank en Strak met Kettlebell

Wil jij Slank en Strak zijn maar heb je moeite met het bereiken van je doelen ? Deze tips helpen jou om snel weer fit te worden, een slanker lichaam te krijgen en weer strak in de spijkerbroek (of jurkje) eruit te zien. Weer terug naar jouw sexy lichaam, dat wil jij toch ook ! Jouw lichaam trainen lijkt moeilijker dan het is want deze tips helpen jou om snel je droomlichaam te bereiken, net als de honderden mensen die hiermee al zijn gestart.

Slank en strak met de kettlebell

Trainen met Kettlebell

De trainingen met de Kettlebell zijn voor iedereen geschikt omdat je voor iedereen geschikt gewicht Ketttlebell kunt krijgen. Zo zijn er mensen die al lange tijd niet meer hebben gesport en je zult begrijpen dat deze mensen daarom met een lichter gewicht kettlebell dienen te starten. Voor mensen die al langer bezig zijn met sporten maar nog niet tevreden zijn kunnen starten met een zwaarder gewicht Kettlebell.

Jesse van der Velde is de bekendste personal trainer die training geeft met Kettlebell. Zowel vrouwen als mannen kunnen daarom thuis werken aan hun lichaam en gezondheid.

Kettlebell DVD Workout

Deze Kettlebell DVD Workout is een uniek product en super professioneel gemaakt door Jesse en zijn mooie assistentes. De vrouwen demonstreren de oefeningen / trainingen terwijl Jesse de oefening / training uitlegt en tips geeft zodat je de beste uitvoering doet met het snelste resultaat.

Kettlebell Workout is er voor iedereen; werkelijk iedereen kan starten met deze DVD Workout want je kijkt en luistert naar de demonstratie en je doet mee ! Gemakkelijker kan het gewoon niet.

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Kettlebell Workout DVD inclusief Kettlebell

Buikspieren Trainen

Een van de grootste voordelen van het trainen met de Kettlebell is het feit dat je hele lichaam in beweging komt tijdens elke oefening van de training. De reden hiervoor is dat het lichaam op zoek gaat naar de balans en evenwicht. Dit is ook de reden waarom mensen zoveel succes hebben bij het trainen van de buikspieren. Heel veel mensen willen graag betere en zichtbare buikspieren, of een minder grote buik 🙂

Doordat elke Kettlebell oefening een balans en kracht oefening is zal jouw hele lichaam bewegen. Je torso (midden lichaam) zal daarom veel in beweging komen om de balans te houden.

Ultieme Vetverbrander

De Kettlebell is ook wel vaker de Ultieme Vetverbrander genoemd om dezelfde reden. Jesse vertelt je ook enkele tips over voeding die je gaan helpen om nog beter en sneller resultaat te behalen. Het verbranden van vet is belangrijk om resultaat te zien en een strakke buik, of beter gezegd: een slank en strak lichaam !

 

KLIK HIER VOOR INFO OVER DE KETTLEBELL 

 
Reacties zijn gesloten.