YouTube

Snel Afvallen Met Kettlebell

Snel Afvallen met Kettlebell

Snel Afvallen, kan dat ?

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een buitengewone manier om snel een paar kilo kwijt te raken, zeg maar snel afvallen. Hoewel iedereen weet dat je niet zomaar meer teruggaat naar je ‘oude’ figuurtje proberen we allerlei diĆ«ten of programma’s die we dan vervolgens niet meer kunnen volhouden. Het probleem dat hierbij ontstaat is het bekende JOJO – Effect.

Dit betekent dat je lichaamsgewicht als een jojo op en neer gaat. Deze week een kilootje eraf en volgende week 2 kilo erbij. Hierdoor kunnen een aantal problemen ontstaan. Op de eerste plaats gaat je lichaam tegenwerken door de vele veranderingen en zal kiezen voor de gemakkelijkste weg. Als tweede kun je mentaal ook behoorlijk problemen krijgen.

Tenslotte wil je snel en direct resultaat echter dit duurt niet lang om het lichaam gaat tegenwerken en zo zullen de kilo’s er weer snel aankomen. Dus wat levert dat snel afvallen op?

HELEMAAL NIETS !

snel afvallen met de kettlebell, de ideale vetverbrander

Het klink misschien hard maar zo is het wel. Het gaat erom dat jij je levenstijl gaat veranderen zodat je BLIJVEND SLANK blijft. Of tenminste fitter wordt. En dat kan met de Kettlebell! Door met de Kettlebell te gaan oefenen worden alle spiergroepen in je lichaam geactiveerd. En doordat je spieren worden geactiveerd vinden er 2 zaken plaats in je lichaam; spiergroei en vetverbranding.

MUSCLE BURN FAT !

Doordat de spieren gaan groeien moet het lichaam gaan veranderen, het kan gewoon niet anders. Het lichaam kan niet allebei, het MOET kiezen: of spieren of vet. Zeg nu eerlijk: hoevaak heb jij een dikke man (of vrouw) gezien met spieren? Niet dus, het bestaat niet. Je hoeft natuurlijk niet gespierd te zien als een sportman of sportvrouw maar je lichaam gaat veranderen, let maar op.

START VOORZICHTIG

Probeer niet te hard van stapel te lopen. Denk eens aan de volgende formule: de tijd die het heeft geduurd om je ‘ideale’ lichaam te krijgen duurt het ook om weer te veranderen naar het lichaam dat je nu hebt. Bijvoorbeeld: als jij binnen 1 week 3 kilo kwijt bent, bijvoorbeeld met een Crash-dieet, dan duurt het ook maar 7 dagen voordat deze kilo’s er weer aan zijn indien je stopt met het dieet.

Zo gaat het ook met een langzame (maar effectieve) manier van afvallen met de Kettlebell. Elke week die jij werkt aan je lichaam zul jij je lichaam een week werk geven om terug te keren naar het lichaam dat je nu hebt. Dat is een goed teken, toch ?

Start daarom voorzichtig met trainen met de Kettlebell en zorg ervoor dat je een programma volgt dat je daadwerkelijk kunt volhouden. Enige voorwaarden aan zo’n programma zijn;

  • het moet fun zijn
  • het moet aan te passen zijn aan je huidige situatie
  • je moet gestimuleerd worden
  • het moet resultaat bieden

Gelukkig begrijpt Jesse van der Velde dit en biedt daarom dit programma aan:

– Kettlebell voor mannen

– Kettlebell voor vrouwen

 
Reacties zijn gesloten.