YouTube

Vet verbranden

Vet verbranden

Vet verbranden met Kettlebell bollen. Geweldig resultaat is gegarandeerd als jij met de kettlebell gaat trainen om vet te verbranden. Zowel vrouwen als mannen hebben zeer snel een uitstekend resultaat om vet te verbranden door te trainen met de kettlebell.

Jesse van der Velde

Zoals je weet zijn wij fan van Jesse van der Velde. Deze personal trainer heeft een serie dvd gemaakt speciaal om te trainen met Kettlebells. Er is ook een speciale trainings-dvd bij de naam draagt: “vetkiller, 20 minuten workout”. Deze workout-dvd is geweldig! Op deze dvd staan diverse oefeningen die worden voorgedaan door vrouwen. De begeleiding is van Jesse zelf en hij legt uit wat je moet om het beste resultaat te krijgen. Eigenlijk het snelste resultaat om vet te verbranden.

DVD Workout

De Work-out DVD serie is een complete DVD serie van 5 DVD’s met daarop allemaal verschillende oefeningen. Allemaal worden ze voorgedaan door dames of Jesse zelf. Het kan dus niet mis gaan. Je zult zien dat iedereen vanaf 16 jaar kan trainen met de kettlebell, natuurlijk mits je goede uitleg krijgt. En dat krijg je van Jesse van der Velde.

Vetverbranden met kettlebell

Het verbranden van vet is een hot item, zeker in de maanden voor de vakanties 🙂 Je kunt super snel vetverbranden met de kettlebell oefeningen van Jesse van der Velde. Voor vetverbranden rondom de buik verdwijnt super snel. Dus geen bolle buik meer op het strand, het is niet meer nodig. Je kunt altijd 20 minuten tijd vinden om deze kettlebell oefeningen te doen. En je zult er geen spijt van krijgen.

Garantie

Mocht je ondanks de super dvd’s niet tevreden zijn dan mag je altijd de spullen terugsturen, geen probleem. Je ontvangt de DVD’s inclusief Kettlebell bij je thuis. Het wordt bezorgd door de postbode op het adres wat jij wil. Jesse geeft een ‘niet goed – geld terug garantie’ en dat is helemaal super natuurlijk. Zo loop je geen risico. Oja, toch wel. Je loopt het risico om verslaaf te raken aan de Kettlebell oefeningen :0

Kom op, kijk hier voor de tips van Jesse over Vetverbranden !
Reacties zijn gesloten.