YouTube

Vetverbranding

Vetverbranding

Vetverbranding en de fabels over vetverbranden. Het verbranden van vet heeft een specifieke aanpak nodig. Het zit namelijk zo: jouw lichaam heeft nu een hoeveelheid vet opgeslagen. Dit vet is de afgelopen jaren beetje bij beetje erbij gekomen. Het zit bijvoorbeeld op je heupen, buik , benen en op je rug. De reden waarom dat dit vet op je lichaam zit is omdat het dit nodig heeft. Althans gehad, want nu gaan we veranderen.

Vetbranden en je lichaam

Je lichaam en dan met name je brein zorgen ervoor dat ze over jouw ‘waken’. En aangezien je de laatste tijd niet voldoende hebt ingespannen om je lichaam te activeren is er vet bij gekomen. Je hebt misschien iets teveel suikers binnen gekregen omdat je snoepte of gewoon teveel gegeten. Het lichaam heeft dit opgeslagen als vetreserve. Dat komt omdat jouw lichaam weet dat indien jij je weer gaat inspannen het aanspraak gaat doen op dit vet.

Vetverbranden met Kettlebell

De kettlebell is een ijzeren bol die lang geleden is uitgevonden in Rusland. Hier trainden de militairen met de Kettlebell zeer veel oefeningen mee. Nu is de laatste tijd de kettlebell ook in ons land steeds bekender geworden. Hoe komt dat? Welnu; dat komt omdat je met de Kettlebell zeer snel goede resultaten kunt boeken. Alle spiergroepen worden met de Kettlebell gebruikt. Het voordeel hiervan is dat je dus ook je lichaam weer gaat activeren. En zo komen we weer terug bij de vetverbranding.

Beste manier van Vetverbranden

De beste manier van vetverbranden is eigenlijk heel eenvoudig. Omdat vet een soort van reserveropslag is voor ‘slechtere tijden’ is het belangrijk om hierop aanspraak te maken. Hoe doe je dat? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Je lichaam heeft dagelijks een hoeveeltijd energie nodig. Een gedeelte daarvan verbruikt het uit het eten en drinken dat jij elke dag naar binnen werkt. Indien nu dit gaan aanpassen, of beter gezegd verminderen zodat je minder suikers en vetten binnen krijgt gebeurt er al iets in je lichaam. Je lichaam gaat dus de reserves al aanspreken en jouw signalen geven om dit weer aan te vullen. Dit heet een ‘hongergevoel’.

Indien je extra vet wil verbranden adviseren wij jou om (extra) te sporten. De Kettlebell is hiervoor geweldig omdat het alle spiergroepen gebruikt. Dus een beetje je eetpatronen aanpassen en (meer) sporten zorgt voor super resultaat.

Wil je snel afvallen volg dan deze tips en start de vetverbranding.

 

 
Reacties zijn gesloten.